NIEUWE SCHILDERCURSUS KUNSTATELIER ISIRIS

Op 8 maart start Kunstatelier Isiris met een nieuwe schildercursus van 8 lessen op wijngaard de Holdeurn te Berg en Dal.

SPELEND LEREN SCHILDEREN

Start 8 Maart

Donderdag 14.00 – 16.30 uur

De Holdeurn te Berg en Dal

8 lessen wekelijks

€ 180,-

Wie kent het niet? Als kind ging het spelen vanzelf. Je ging ontdekken, fantaseren, en je hoefde niemand te vertellen of bewijzen of het goed was. Gedurende het opgroeien werd ongemerkt het spelen steeds meer uit je leven geschrapt. Maar spelen is een bezigheid die je niet ernstig genoeg kan nemen. Spelen stimuleert onze creativiteit, brengt ons weer dichter bij onszelf en bij onze scheppingskracht.

In deze cursus maken we gebruik van het spelend kind. Spelen als een kind brengt je ongeremde kant naar boven, je leert weer opnieuw naar de wereld kijken en je te verwonderen. Het resultaat is niet belangrijk, de nadruk ligt op het ontdekken. Het maakt niet uit wat je maakt, je gaat gewoon lekker aan de slag en kijkt wat er komt. Via spelende opdrachten met verschillende materialen en technieken gaan we aan het werk, elke keer weer anders.

Het ontstane beeld wordt verder kunstzinnig uitgewerkt.

Vind jij het leuk om jezelf te verrassen en lekker vrij de kunstzinnige kant in jezelf te ontplooien? Dan zijn deze cursussen een cadeautje voor jezelf.

Voor meer informatie over Kunstatelier Isiris kijk op WWW.ISIRIS.NL